uzavření silnice v Dobřenicích od 18. 5. 2009

Datum vydání: 12.05.2009

Informujeme občany o rozhodnutí Magistrátu města HK, odboru dopravy, týkající se uzavření silnice v Dobřenicích z důvodu její rekonstrukce.

V 1. fázi bude od 18. 5. do 7. 8. 2009 uzavřena část od křižovatky na Syrovátku (poblíž hřbitova) až po Obecní úřad, po dokončení má být opravována silnice od Obecního úřadu na konec Dobřenic směrem k nájezdu na dálnici (podle současného plánu od 7. 8. do 15. 12. 2009).

Uzavírka by měla znamenat, že by v této době přes naši obec neměla vůbec projíždět nákladní doprava (objížďky jsou po \"staré\" silnici Chlumec - HK, z druhé strany přes Voleč a Rohovládovou Bělou.

Osobní doprava by měla být svedena přes křižovatku mezi Lhotou pod Libčany a Libčany směrem na Osice, Osičky, Rohoznici, Dolany...

Autobusu by se uzavírka měla dotýkat pouze v tom, že (kromě zpoždění) bude zastávka u školy v Dobřenicích posunuta k Obecnímu úřadu.

Podle map, které jsou součástí rozhodnutí (zveřejňujeme mapy, týkající se první etapy), bude průjezdná cesta od Osiček k Dobřenicím. Podle značení, uvedeného na mapách, je povoleno po této cestě projíždět pouze autobusům! 

V příloze zveřejňujeme rozhodnutí MMHK včetně mapy pro první etapu rekonstrukce.

 

 

E - podatelna

Rychlý kontakt (celý kontakt »)

Obec Syrovátka

Syrovátka 69
503 27 Lhota pod Libčany

Telefon:
495 451 128
725 081 330 - starosta

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Aplikace pro obec Syrovátka

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Stáhněte si mobilní aplikaci a získávejte aktuální informace.
Více informací >>