pondělí 14. ledna - otevření Fitness centra a Body care studia ve Lhotě p. L.

Datum vydání: 09.01.2013

Fitness centrum a Body care studio ve Lhotě pod Libčany tímto oznamuje zahájení své činnosti, a to dnem 14.1.2013, t.j. příští pondělí.

V rámci sportovního centra jsou nabízeny služby fitness, osobního trenéra a  výživového poradce. Rovněž je nabízená možnost absolvovat trenérský kurz.

V rámci péče o tělo jsou nabízené služby v následujících oblastech: infrasauna, solná terapie, solárium, masáže, kosmetika, pedikúra, manikúra, modeláž nehtů a  kadeřnictví.

 

POZOR!

Dne 12.1.2013, t.j. tuto sobotu se koná den otevřených dveří, kdy máte možnost dozvědět se více o provozu, nahlédnout do interiéru, zúčastnit se ochutnávky nutričních potravinových výrobků a případně také získat zdarma některý z výrobků světových značek Philips a Adidas, například různé svítilny, sluchátka MP3 nebo fotbalový míč.

Srdečně jsou zváni všichni občané napříč všemi generacemi, zejména však senioři, pro které jsou připraveny zajímavé informace a ceny. Například procedura profesionálně provedené pedikúry včetně bublinkové a světelné terapie je pro všechny seniory starší 60-ti let pouze za 160,- Kč.

http://www.fitkolhota.cz/

E - podatelna

Rychlý kontakt (celý kontakt »)

Obec Syrovátka

Syrovátka 69
503 27 Lhota pod Libčany

Telefon:
495 451 128
725 081 330 - starosta

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Aplikace pro obec Syrovátka

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Stáhněte si mobilní aplikaci a získávejte aktuální informace.
Více informací >>