nová Smlouva o odvádění odpadních vod, platná od roku 2014

Datum vydání: 19.05.2014

V příloze je k nahlédnutí a seznámení text nové Smlouvy o odvádění odpadních vod, která je potřeba uzavřít kvůli placení stočného. Jedná se o novou smlouvu, která vychází nejen z nového zákona o vodovodech a kanalizacích (platného od roku 2014), ale je upravena i podle nového Občanského zákoníku.

 

Kdo se napojil a uzavřel smlouvu v roce 2013, zůstává jeho původní smlouva v platnosti. Pokud ale dochází k jakýmkoliv změnám, není možné loňskou smlouvu upravit dodatkem, ale je potřeba uzavřít novou verzi smlouvy.

Znamená to tedy, že majitelé nemovitostí, kteří budou uzavírat smlouvu až letos (napojili se až v roce 2014) nebo se třeba změnil počet osob, za které se stočné platí (počítají se skutečně bydlící, ne trvale hlášené osoby), by se měli s novou verzi smlouvy seznámit a je možné se zastavit na Obecním úřadu kvůli zpracování smlouvy.

Těm, kteří mají smlouvu uzavřenou a Obecní úřad nemá informaci o případných změnách v domácnosti, je v těchto dnech předána nebo zaslána faktura, která vychází z údajů z původní smlouvy. Pokud víte, že k nějakým změnám oproti původní smlouvě dochází, oznamte prosíme co nejdříve tuto informaci na OÚ.

Zároveň upozorňujeme majitele nemovitostí, kteří se dosud nenapojili, případně se napojili a neuzavřeli smlouvu, aby tak učinili co nejdříve.

 

Údaje označené červeně jsou předvyplněné obcí. Žluté části smlouvy je potřeba vyplnit (nebo s sebou přinést na úřad potřebné údaje) a takto vyplněnou smlouvu podepíšete se statutárním zástupcem obce.

Soubory ke stažení

E - podatelna

Rychlý kontakt (celý kontakt »)

Obec Syrovátka

Syrovátka 69
503 27 Lhota pod Libčany

Telefon:
495 451 128
725 081 330 - starosta

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Aplikace pro obec Syrovátka

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Stáhněte si mobilní aplikaci a získávejte aktuální informace.
Více informací >>