Mistrovství České republiky Czechman 2014 - dopravní omezení 7. června 2014

Datum vydání: 19.05.2014

V sobotu 7. června se v okolí obce jako každoročně koná triatlonový závod CZECHMAN 2014. Start i cíl je na písníku Oplatil mezi Starými Ždánicemi a Dolany.

Naší obcí opět prochází cyklistická část závodu. Proti předchozím rokům se mění průjezd - závodníci pojedou opačným směrem (od Dobřenic, okolo samoobsluhy a dále na Osičky). Závodníci jedou tři okruhy, očekává se cca 500 startujících!

Závod probíhá za plného provozu, uzávěrky jsou v okolí startu a cíle. V době závodu ale může být pořadatelskou službou (případně policisty) omezen provoz v obci a okolí. Start závodu je ve 12,00 hodin, průjezd posledního účastníka obcí je odhadován na 17,00 hodin, ukončení závodu cca v 19,00 hodin.

Pořadatelé žádají, aby občané v tento den omezili v maximální možné míře parkování na krajnicích a na nebezpečných místech v trase závodu.

 

Pořadatelé jako každoročně hledají dobrovolníky do řad pořadatelů, kteří by se na akci podíleli formou brigády - jedná se především o zabezpečení určených křižovatek. Práce je vhodná pro zodpovědné osoby, jelikož usměrňovat dopravu vyžaduje určitou zkušenost a autoritu. Pořadatelé nabízejí finanční odměnu 500 Kč, pořadatelské tričko, bagetu a pití.
Pokud máte zájem, obraťte se na e-mailové adresy na webových stránkách organizátorů soutěže.

http://czechman.cz/propozice/

 

Informace je rovněž možné získat na tel. čísle 608 910 413 (Bc. Petr Keclík, jednatel CZECHMAN spol. s r.o.)
e-mail :

Obrázky

E - podatelna

Rychlý kontakt (celý kontakt »)

Obec Syrovátka

Syrovátka 69
503 27 Lhota pod Libčany

Telefon:
495 451 128
725 081 330 - starosta

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Aplikace pro obec Syrovátka

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Stáhněte si mobilní aplikaci a získávejte aktuální informace.
Více informací >>