Medové slavnosti na Hrádku u Nechanic se konají v sobotu 30. června 2018

Datum vydání: 27.06.2018

Rádi bychom Vás pozvali na akci Medové slavnosti na zámku Hrádku u Nechanic, které se uskuteční dne 30.06.2018 na zámku Hrádku u Nechanic. 
Medové slavnosti budou probíhat v podobným duchu jako loňský rok, ale letos jsme je rozšířili o další aktivity a to se zaměřením na Apiterapii - léčení včelími produkty a také další aktivity pro laickou veřejnost - zvířata z našich dvorů - chovatelé ČSCH SMIDARY, hrabě Harrach s hraběnkou, flašinetář a dva další koncerty.

Minulého ročníku se zúčastnilo téměř 2000 lidí a akce měla velký pozitivní ohlas.

Kdybyste se chtěli podívat a připomenout jak probíhal 1. ročník, zasílám odkaz:
<http://www.vcelarinechanice.cz/m/medove-slavnosti-na-zamku-2017-2/medove-slavnosti-na-zamku-hradek-u-nechanic-a-vcel-38/>

Fotogalerie zde:
<http://www.vcelarinechanice.cz/a/medove-slavnosti-na-zamku-hradku-u-nechanic-172017-119/>

Video zde: <https://www.youtube.com/watch?v=O02UYhV2Qv4&t=22s>

Medové slavnosti je nezisková a veřejně prospěšná akce zaměřená na osvětu laické veřejnosti v oblasti včelaření a pravého Českého medu. Bližší informace o akci nalezte v přiložených souborech.

Na akci přivítáme účastníky medovou snídaní a taky nebudou chybět speciality z medu jakou jsou kuřátka na medu a medová zmrzlina. Dále se můžete těšit na regionální speciality a ukázky řemeslné výroby. Pro děti jsou připraveny ukázky králičího hopu a psí agility. Rodiče si můžou pochutnat na Medovým pivu a vyzkoušet si základy golfu. O zábavu se postará hudební skupina Bohemian Bards. a kapela Sansaband. Během akce probíhat soutěž o nejlepší med a medovinu.

Akci plně podporuje Okresní organizace Hradec Králové, pod kterou patří naše včelařská organizace Nechanice + 6 dalších včelařských organizací. Akce je také plně podporována Českým svazem včelařů a paní
předsedkyní Machovou a zástupci Královéhradeckého kraje.


Mgr. Zuzana Samleková & Vladimír Doležal
Prodej medu a včelařských potřeb

Obrázky

E - podatelna

Rychlý kontakt (celý kontakt »)

Obec Syrovátka

Syrovátka 69
503 27 Lhota pod Libčany

Telefon:
495 451 128
725 081 330 - starosta

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Aplikace pro obec Syrovátka

Mapa obec Syrovátka na mapě ČR

Stáhněte si mobilní aplikaci a získávejte aktuální informace.
Více informací >>